RAINBOW – O NOUĂ PLATFORMĂ PENTRU FERMIERI

Dragii noștri,
vrem să vă prezentăm o nouă platformă interactivă, accesibilă și extrem de utilă pentru toți fermierii!
O platformă care conectează direct fermierii și producătorii de alimente la cumpărători. Altfel spus, este o modalitate sigură și inteligentă de a vinde în mod transparent și în același timp, de a cumpăra direct!
Vorbim despre o piață de desfacere UNICĂ care oferă acces direct între fermier și cumpărător, fără intermediari! E o platformă la care vă invităm să vă alăturați și să vă vindeți produsele direct la cumpărători!

Despre cum puteți să vă înregistrați, condițiile de utilizare și alte informații necesare, aflați accesând platforma: www.R-ainbow.com
Mai jos aveți o scurtă descriere a proiectului și în continuare vă vom informa și despre alte avantaje și informații utile cu privire la această platformă.
RAINBOW este o platformă B2b care oferă o conexiune directă între producători sau alimente și cumpărător, astfel încât aceștia sp poată negocia cele mai bune contracte care sunt în beneficiul ambelor părți. Este o platformă care permite de asemenea negocierea dintre fermieri și producătorii de alimente. Convin asupra detaliilor tranzacției și semnează contractul de tranzacționare aferent, apoi urmează următorii pași. De asemenea, sunt disponibile servicii auxiliare precum finanțarea lanțului de aprovizionare, inchirierea de echipamente agricole, vînzarea de mașini agricole, servicii de logistică și altele. Fermierii , producătorii de alimente și furnizorii de servicii au acces la un instrument sigur, securizat și transparent, urmărire în timp real care face vînzarea produselor mai ușoară, mai eficientă, mai rentabilă!.
RAINBOW integrează cu succes cei 3 piloni ai sustenabilității, conectând fermierii, agricultura și profitul într-o soluție unitară. În acest scop, Rainbow se implică să ajute copiii fermierilor să aspire la un viitor mai bun și se angajează să transfere 20% din tranzacțiile ce se efectuează pe platforma Rainbow către fondurile pentru copiii Rainbow farmers care se axează pe emanciparea copiilor în educație. Alăturați-vă platformei noastre pentru susținerea fermierilor care va susține agricultura, va eradica sărăcia și va genera profit, consolidând astfel elementul de bază al economiei noastre.
RAINBOW – O NOUĂ PLATFORMĂ PENTRU FERMIERI
Пролистать наверх