FNFM: O ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ ȘI DURABILĂ REPREZINTĂ UN PILON ESENȚIAL AL SOCIETĂȚII!

O alimentație sănătoasă și durabilă reprezintă un pilon esențial al societății. La fel și pentru noi, Federația Națională a Fermierilor din Moldova, domeniul siguranței și securității alimentare este deosebit de important, căci nu în zadar se spune “Suntem ceea ce consumăm” iar noi, prin munca fermierilor noștri de a produce hrană cât mai sigură și sănătoasă, venim cu alternative alimentare sănătoase pentru populația țării noastre, încercând în acest mod să creăm o obișnuință în societate- cea de a ne alimenta cât mai sigur și sănătos încă din fragedă copilărie.

Cu regret, constatăm că în sec. XXI ne confruntăm cu diverse provocări cu privire la siguranța alimentară, vedem zilnic pe rafturile magazinelor produse alimentare cu conținut sporit de tot felul de aditivi alimentari, E-uri, otrăvuri în alimente care la propriu reprezintă un mare pericol pentru viața și sănătatea noastră, a familiilor noastre dar cel mai grav, a copiilor.

Astfel, Federația Națională a Fermierilor din Moldova, în calitate de partener al proiectului, salută ideea, susține și se alătură platformei unice de informare ce promovează transparența în sectorul alimentar atât din Republica Moldova cât și din diasporă www.ceconsum.eu și cerem împreună informarea corectă și transparentă cu privire la sectorul agro-alimentar precum și asigurarea unei alimentații sănătoase pentru populație.

Este dreptul nostru să știm ce consumăm, deci haideți să optăm ”Împreună pentru o alimentație sănătoasă!”.

 

FNFM: O ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ ȘI DURABILĂ REPREZINTĂ UN PILON ESENȚIAL AL SOCIETĂȚII!
Пролистать наверх