PRIA GALA de Premiere a IMM-urilor din Moldova

Pentru că eforturile fermierilor noștri merită să fie observate și premiate, PRIAevents a organizat și de această dată un eveniment frumos prin intermediul căruia mediul de business a avut ocazia de a discuta despre oportunitățile pentru IMM-uri, dar și despre provocări, despre cum ar putea sa își crească activitatea IMM-urile din Moldova:
industria ușoară: industria textilă și confecțiilor, industria pielăriei și încălțămintei, ateliere de mobilă, IMM-urile din agricultură, construcții, transport, import-export, IT și nu numai.
De asemenea, au aflat și despre cum pot face investiții sau obține finanțări.

Evenimentul a culminat cu Pria Gala de Premiere a IMM – urilor din Moldova. Au fost decernate premii online, iar fiecare dintre cei care au primit distincția au susținut câte un discurs despre povestea lor de succes.
Ne bucurăm că printre premianți au fost și membri ai Federației Naționale a Fermierilor din Moldova care dezvoltă și mențin o activitate prodigioasă și sunt exemple frumoase!
Fermieri ca:
-Viorel Prisăcari, membru a FNFM din 2015. Domnul Prisăcari dezvoltă în satul Slobozia Măgura, r-ul Sîngerei una dintre cele mai de perspectivă afaceri în agricultură: fermele cu circuitul închis, mai exact se ocupă cu producerea culturilor de câmp, producerea laptelui și a brânzei de capre.
– Ștefan Sandîc, membru al Federației din 2015. Are peste 30 de prisaici, în total peste trei mii de stupi de albine.
– Ala Nichita, membru al FNFM din 2014. “Miaco – Lux Srl”, specializată pe producerea și prelucrarea cerealelor.
Fiecare au avut și câte un scurt discurs de prezentare, în care și-au spus poveștile afacerilor lor și au adus mulțumiri.
Ne bucurăm și apreciem că am avut astfel și noi ocazia, Federația Națională a Fermierilor să fim parte a acestui eveniment important și solemn prin a fi parteneri ai “Pria Gala de Premiere a IMM-urilor din Moldova”.
FNFM aduce mulțumiri organizatorilor, participanților și mizăm și în continuare pe suportul dvs, manifestându-ne și în continuare deschiderea și intenția de a participa la următoarele evenimente!
Felicitări!
PRIA GALA de Premiere a IMM-urilor din Moldova
Пролистать наверх