ANUNȚ DE LANSARE A LICITAȚIEI PRIVIND ACHIZIȚIONAREA UTILAJULUI APICOL

Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Urmașii lui Leonardo” este un parteneriat intersectorial care a fost creat în baza implementării abordării europene LEADER în anul 2019. GAL „Urmașii lui Leonardo” tinde să contribuie la dezvoltarea economică a 9 localități din raionul Glodeni și o localitate din raionul Fălești prin valorificarea resurselor și patrimoniului local.

În perioada anilor 2021-2022 GAL-ul va susține 6 proiecte care contribuie la implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală, selectate în urma apelului de propuneri lansat în microregiune.

Mai multe detalii despre activitatea GAL o puteți găsi pe pagina oficială de facebook a GAL: @GALUrmasii lui Leonardo.

Pentru realizarea acestor proiecte GAL-ul anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa utilajului apicol. Prin acest apel sunt invitate toate companiile sau organizațiile specializate în comercializa utilajului apicol, să expedieze oferta de preț, în corespundere cu următorii parametri tehnici:

  • Centrifugă radială Centrifuga LYSON, Polonia, radială cu 6 casete Dadant Ø1000, electrica 220V full аutomat – CLASSIC LINE. Centrifuga este fabricată din oțel inoxidabil. Acest model de centrifuga permite atat extragerea mierii in forma radiala cat si cu casete – dupa fixarea casetei la nivelu cosului centrifugii. Casetele pentru rame sunt mobile, se rotesc in dreapta /stânga şi nu necesită schimbarea ramelor pentru extragerea mierii de pe ambele părţi. Model cu moto-reductie, motorul fiind montat printr-un angrenaj direct pe axul cosului. Panou de comanda full automat cu display. Fiecare program are 7 pași. La fiecare pas se poate seta viteza, durata si direcția de centrifugare. Parametrii tehnici: Numărul și tipul de rame – 30 rame D sau LN / 36 rame 1/2 D; Diametrul rezervorului – Ø 1000 mm; Înălțimea rezervorului – 730 mm; Acționare – electrică, 220V full automat; Unitate de control – HE-02; Moto-reductor – 0,75 kW; Canea pentru scurgerea mierii – din inox, 2 x 2″. Cantit. buc. – 1.
  • Descăpăcitor vertical manual. Descapacitor vertical cu buncăr, proiectat pentru descapacit rame din două părți. Se compune dintr-un cadru orizontal, mecanismul pentru admitere rame cu două cuțite de tip clin electric și masă cu buncăr de stocare. Rama se introduce vertical în spațiul dintre cuțite. Regularea distanțanței dintre cuțite în intervalul de 25-35 mm. Cantit. buc. – 1.
  • Topitor de ceară cu arzător de gaz. Topitor de ceara LYSON, Polonia, cu aburi din inox cu arzator de gaz. Topeste ceara fara a fi nevoie sa fie taiat fagurele vechi din rama. Se compune din rezervor exterior cu apa, si un cos pentru resturile de ceara și arzator cu gaz, care incalzeste rezervorul de apa pentru abur. Dimensiuni coş: lungime: 875 mm, latime: 460 mm, înălţime: 455 mm Parametrii: Material: otel inoxidabil Alimentare arzator gaz GPL, Gaz propan-butan Numarul de rame: 28 rame Dadant Cantit. buc. – 1.
  • Sublimator electric de acid oxalic Sublimator Sublimox APF-Plus Professional, Producator: MEC SERVICES, Italia, cu gestionare electronică a temperaturii Dispozitivul permite ciclul continuu și repetat de difuzie prin sublimarea acidului oxalic dihidrat în interiorul stupilor. Aparatul este alimentat la 220V, avand o cuva din INOX incalzita controlat, in care se sublimeaza acidul oxalic. Cantit. buc. – 1
  • Aparat de prelucrare cu fum „Varomor” Producator: Ukraina. Acest dispozitiv este utilizat pentru fumigarea albinelor în cazul infectării lor cu acarianul Varroa. Principiul de lucru cu “Varomor” se bazează pe evaporarea unei soluții preparate pe bază de acid oxalic, tau-fluvanilat, fluvanilat, timol, amitraz sau alt preparat diluat cu apă, gaz lampant sau 96% etanol. Dispozitivul constă din următoarele componente: Arzator de gaz, Pompa pentru transmiterea lichidului, Conteiner pentru lichid, Spirala, Capac pentru conteiner cu lichid, Buton de acționarea pompei pentru alimentarea cu lichid, Duză, Racord de alimentare cu gaz, Senzor de aprindere cu gaz (actuator piezoelectric), Bolt de reglare a unei doze și depunerea unui lichid, Racord filetat cu filtru de fluid integrat de lucru, Clește pentru butelia de gaz. Cantit. buc. – 1.
  • Cuțit apicol electric Cutit descapacit electric, 12V, se alimenteaza la acumulatorul masinii (special pentru pastoral) sau la 220 v prin transformator. Caracteristicile tehnice cutitului electric: Marimile lamei 230 mm x 40 mm x 2 mm Tensiune de lucru: 12 V Temperatura de lucru : 70-90 °С Putere : 40 W Temperatura maxima cutitului uscat: 110°С Timpul de incalzire: 40-50 secunde Termenul de lucru neintrerupt: nelimitat Cantit. buc. – 1. Gratie „Haniman” metalică Gratie „Haniman” de separare din metal, orizontala, Dadant. Marimi 470 х 380 mm.Producator: LYSON, Polonia. Cantit. buc. – 50 Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare. Oferta de participare la concurs va conține următoarele informații: 1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email); 2. Detalii despre produs/servicii oferite; 3. Oferta financiară, care va include prețul „cu TVA” și „fără TVA”. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către GAL; 4. Termenii de livrare a produsului. Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri este scutită de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului. Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa: gal.urmasii.leonardo@gmail.com, sergiughiletchi83@gmail.com până la data de 16.11.2021. Pentru informații suplimentare: 068747858 sau puteți scrie la adresa de e-mail ghiletchisergiu83@gmail.com
  • În perioada 2021-2022, GAL-ul este susținut din sursele Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2.0, proiectul „LEADER pentru Moldova Rurală”, co-finanțat de către USAID și Polishaid implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova.
ANUNȚ DE LANSARE A LICITAȚIEI PRIVIND ACHIZIȚIONAREA UTILAJULUI APICOL
Пролистать наверх