Fermierii din Republica Moldova au fost premiați!

Vineri, 24 septembrie 2021, în premieră, în acest an, Gala Fermierilor din Republica Moldova a fost concepută pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple demne de urmat.

Prezentă la acest frumos eveniment Federația Națională a Fermierilor, care de altfel a fost și unul dintre partenerii Galei, s-a bucurat de apreciere iar agricultorii care sunt parte a FNFM, au primit și ei premii, distincții și recunoștință pentru activitatea prodigioasă în cadrul afacerilor în domeniul agricol pe care le desfășoară.
Ne-am bucurat de prezența domnului Viorel Gherciu, Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare care ne-a dat asigurări că va fi în strânsă cooperare cu FNFM de acum înainte și va contribui la soluționarea problemelor cu care se confruntă fermierii din țara noastră.
Cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din Republica Moldova din acest an, GALA PRIA a avut loc la Radisson Blu Chisinau si a fost transmisa live pe Facebook PRIAEvents, dar si pe paginile partenerilor. Potrivit organizatorilor, circa 10,000 de oameni au putut urmări acest eveniment.
În total în cadrul Galei, au fost premiați 20 de fermieri.
Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Au fost apreciate crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.
Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.
Ceremonia Pria Gala Fermierilor din Moldova este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.
Acest eveniment face parte din seria evenimentelor de success organizate de catre PRIAevents in Republica Moldova si Romania.
În numele tuturor, Federația Națională a Fermierilor din Republica Moldova aduce mulțumiri PRIAevents pentru inițiativa de a organiza un asemenea eveniment major pentru agricultura din Republica Moldova și își exprimă tot suportul și deschiderea pentru colaborări frumoase și în continuare!
Fermierii din Republica Moldova au fost premiați!
Пролистать наверх