PRUNELE – FRUCTELE VEDETĂ ALE TOAMNEI

Pe colinele orașului Hîncesti , la poalele Codrilor Lăpusnei nasc livezile de pruni ale familiei Chișcă.
Extinse pe 50 ha, cresc și cultivă o varietate diversă de soiuri de prun: Stelei, Prezident, Piteștean, Empresso, Angelenco, Blue Free.
Inițial, nu au pornit la drum cu gândul de a planta prune dar după mai multe expertize, analize, au înțeles că cel mai potrivit ar fi să cultive anume prun, orientându-se din start spre piața externă.

Și asta pentru că, potrivit antreprenoarei, Rodica Chișcă, noi nu avem o politică și o economie stabilă datorită cărora să reusim să realizăm producția pe piața internă și de aceea, cea mai mare parte a recoltei de prune este realizată peste hotarele țării.
Despre probleme, provocări, ce își dorește de la autorități, suportul din partea Federației Naționale a Fermierilor planuri și idei și multe altele, a acceptat să ne vorbească chiar antreprenoarea, Rodica Chișcă într-o 📹adresare online, aflându-se în Italia, pentru care îi mulțumim!.🤗
👉👉👉Pentru cei care doresc să procure prune direct de la producător, de la familia Chișcă, îi pot contacta la numărul de telefon:
✅069062669 – Vasile Chișcă
✅la fel și pe whatsapp bussines: 069863811
Puteți accesa și pagina web a Gospodăriei Țărănești “Chișca Rodica Nicolae” pentru a afla mai multe informații și de ce nu, pentru a va inspira din istoria unui exemplu de succes!
PRUNELE – FRUCTELE VEDETĂ ALE TOAMNEI
Пролистать наверх