FNFM – PARTENER PRINCIPAL AL PRIA AGRICULTURE CONFERENCE

PRIAevents vă invită la prima Conferință de amploare destinată agriculturii în Republica Moldova, care va avea loc în or. Bălți, de la ora 9:30, în data de 18 august 2022, la hotel VisPas Bălți, având în calitate de parteneri principali pe FinComBank S.A., SMART CREDIT și Federatia Nationala A Fermierilor.

În premieră, primul eveniment de anvergură destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar și dezvoltării fermierilor din Moldova, precum și prezentare cu studii de caz, povești de succes din Bălți și regiunile din apropiere.
Este pentru prima dată, în nordul Republicii Moldova, când se organizează acest eveniment de anvergură destinat agricultorilor.
Se vor prezenta oportunități și soluții de business destinate fermierilor, iar aceștia vor putea să stea conectați ca să facă schimb de experiență.
AGENDA si toate informațiile de care aveți nevoie, le puteți afla fâcând un simplu click aici: https://priainfo.ro/federatia-nationala-a-fermierilor…/…
Este un eveniment major pentru agricultură și o reuniune a fermierilor locali si a domeniilor conexe.
Înregistrarea gratuită la eveniment se face aici: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-agriculture…/.
Ca de fiece dată, suntem onorați să participăm și la acest eveniment de anvergură organizat de PRIAevents în calitate de parteneri principali!
Mulțumim, Priaevents și ne revedem!
FNFM – PARTENER PRINCIPAL AL PRIA AGRICULTURE CONFERENCE
Пролистать наверх