“FESTIVALUL PÂINII”, LA CEA DE-A II-A EDIȚIE LA GLODENI

Omul harnic, muncitor, de pâine nu duce dor.

Cea de-a II-a ediție a „Festivalului Pâinii” s-a desfășurat ieri, 7 august, în Grădina Publică din orașul Glodeni.
La eveniment au participat conducerea raionului Glodeni, consilieri raionali, primari, agenți economici din agricultură, antreprenori din raionul Glodeni, locuitori și oaspeți ai raionului. În calitate de invitați am fost și noi, Federația Națională a Fermierilor din Moldova.
În cadrul acestei activități festive au fost premiați cei mai buni agricultori și antreprenori, care, prin activitatea pe care o desfășoară, contribuie la dezvoltarea sectorului industrial al raionului Glodeni.
Președintele raionului Glodeni, Dl Ion Cojocari, prezent la eveniment, a adresat sincere mulțumiri tuturor celor care, în pofida vremurilor grele și a condițiilor meteorologice nefavorabile pentru sectorul agricol, muncesc zi de zi, meritând pe deplin cuvintele de gratitudine adresate. Printre cei prezenți, au fost de asemenea și mai mulți antreprenori, cu produse din panificație, produse alimentare și artizanat.
Organizatorii Festivalului Pâinii sunt: Consiliului raional Glodeni, Direcția Agricultură și Alimentație, Secția Economie, Secția Cultură și Turism, care și-au adunat forțele și au desfășurat un eveniment frumos adresat celor care aduc pâinea în casele oamenilor.
Partea de divertisment și atmosfera de veselie și voie bună le-au revenit ansamblurilor folclorice din raion, iar în recital au evoluat interpretele de muzica populară, Larisa Ungureanu și Ioana Căpraru.
Mulțumim și noi organizatorilor pentru invitație, pentru un eveniment bine organizat, pentru perpetuarea frumoaselor noastre valori!
“FESTIVALUL PÂINII”, LA CEA DE-A II-A EDIȚIE LA GLODENI
Пролистать наверх