INSTRUIRE ONLINE FNFM DESPRE PLATFORMA RAINBOW

O nouă platformă, cu oportunități exclusive de comercializare a producției agricole destinată fermierilor, producătorilor agricoli numită RAINBOW a fost prezentată astăzi prin intermediul online producătorilor agricoli, directorilor OR ale FNFM și staff-ului central.

Este evident faptul că, mai cu seamă în condițiile de acum, fermierul este interesat, în primul rând să își poată vinde producția rapid, fără intermediari, transparent și sigur, tocmai de aceea, a și fost creată această platformă în ideea de a identifica o modalitate mai inteligentă de a vinde în mod transparent și respectiv, o modalitate mai simplă de a cumpăra direct.
📌La prezentarea online de astăzi au participat cu luări de cuvânt:
– Domnul Vasile Mîrzenco, Director executiv al FNFM
– Domnul Valentin Sașcov, moderatorul instruirii și Șef Departament extensiune FNFM
– Doamna Elena Proca, Fondatoarea platformei Rainbow.
-OTP BANK, oportunități de finanțare pentru producătorii agricoli.
OTP OTP BANK, Vitalie Vsiloi:
“în ultima perioada a devenit un partener financiar important strategic pentru sectorul agricol. Iată câteva mecanisme de finanțare a băncii:
– creditele pentru activitățile curente (finanțarea agricultorilor pînă la 2 milioane lei)
– Credite pentru dezvoltarea afacerii, cum ar fi Procurarea echipamentelor și a utilajelor agricole
-credite pentru procurarea terenurilor (finanțarea de până la 100% din valoarea achziției)
De asemenea am dezvoltat rețeaua noastră de parteneri, dintre aceștia fiind majoritatea importatorilor de ethnică agricolă din Modova. Această colaborare ne permite să finanțăm tehnica agricolă cu jajul acesteia pe un termen de pînă la 5 ani și cu prețuri promoționale de la furnizori”, a menționat Vitalie Vasilie, reprezentant OTP BANK.
Instruirea online a continuat cu prezentarea propriu-zisă a platformei, mai exact modalitatea de înregistrare, cum funcționează, cum poate fi plasat un anumit produs, cum se poate interacționa direct cu cumpărătorul prin intermediul platformei. De asemenea, s-a vorbit și despre atuurile sau trăsăturile specifice ale platformei Rainbow comparativ cu alte platforme de acest fel.
“Platforma își propune să conecteze producătorul direct la cumpărător fără intermediari în sesnul în care alți competitori încă încearcă să controleze tranzacțiile dintre cumpărător și vînzător. Pe lîngă aceasta, foarte multe platforme nu caută posibilități despre cum ar putea emancipa producătorii mici, locali care nu au un volum mare de produs. Următoarea etapă pe care ni-o propunem este să conectăm producătorii mici, locali la restaurante, hoteluri, bussines-uri mici la care producătorii mici nu au acces.
Un alt beneficiu este și valoarea adăugată la platforma Rainbow este accesul la inputuri, la utilaje agricole, accesul la cumpărători internaționali. Acestea sunt doar o parte din beneficiile pe care platforma le va artciula în următoarele luni.
Nu în ultimul rând mi-am dorit mult să creez și o comunitate a fermierilor Rainbow, un forum adică prin care ei să poată să discute pe anumite subiecte de profil. În următoarele luni veți vedea o nouă versiune a platformei absolut revoluționară. De asemenea veți putea utiliza telefonul mobil pentru a vinde în mai puțin de 5 secunde. “
📌Toată informația cu privire la platformă, o puteți afla accesând:
Sesiunea online a finalizat cu o serie de întrebări-răspunsuri de la cei prezenți, intervenții, precizări și constatări.
🤝Federația Natională a Fermierilor aduce mulțumiri tuturor participanților și nemijlocit domnului Vitalie Vasiloi de la OTP Bank care ne sunt parteneri și doamnei Elena Proca pentru prezentarea platformei Rainbow.
INSTRUIRE ONLINE FNFM DESPRE PLATFORMA RAINBOW
Пролистать наверх