TÂRGUL DE FLORII – PESTE 100 DE PRODUCĂTOARE NE AȘTEAPTĂ ÎN PARCUL AFGAN ÎN ACEST WEEKEND

De „Florii” pe 16 și 17 aprilie „Un Women Moldova” cu suportul finaciar al Suediei își conjugă eforturile cu Federația Națională a Fermierilor și Pretura sectorului Rîșcani în organizarea celui mai mare târg al producătoarelor locale care va avea loc pe explanada Parcului „Afgan” din strada Miron Costin.

La eveniment sunt așteptate peste o sută de producătoare locale de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.
Aici locuitorii capitalei vor putea descoperi produse autohtone speciale de la kavarma de Slobozia – Mare, până la cașcavaluri cu nuci, flori de grădină și flori decorative, toate produse sau îngrijite de mâinele harnice ale femeilor noastre.
Amintim că recent „Un Women Moldova” a acordat 13 granturi în cadrul proiectului de abilitare economică a femeilor din Republica Moldova. La târg vor fi și acestea prezente.
Organizatorii ne asigură că locuitorii capitalei vor rămâne plăcut surprinși de varietatea și calitatea produselor autohtone și ne îndeamnă ca pe masa de Paști să avem atât vin autohton, cât și să oferim cadouri fabricate acasă.
Portalul agrobiznes.md este partenerul media al acestor evenimente, alături de Federația Națională a Fermierilor din Moldova 🤗
Și așa cum ne place nouă să o spunem de fiece dată, doar împreună facem din Moldova un loc mai bun!
Sursă: Agrobiznes.md
TÂRGUL DE FLORII – PESTE 100 DE PRODUCĂTOARE NE AȘTEAPTĂ ÎN PARCUL AFGAN ÎN ACEST WEEKEND
Пролистать наверх