SOS! PENTRU AGRICULTURĂ!

“Este vorba de Pâine și dacă nu luăm acum măsurile necesare, atunci situația va deveni și mai grea din acest punct de vedere, al asigurării securității alimentare a statului.
Pe câmpuri miroase a secetă, solul nu are suficentă umiditate, la fel este și în cazul culturilor de grâne. Tocmai de aceea, trebuie să facem tot ce este posibil pentru a găsi mijloacele strict necesare pentru a desfășura lucrările de primăvară la nivel.
Este clar că acum ne confruntăm cu o situație fără precedent însă eu sunt sigur că o bună parte din agricultorii noștri vor putea ține piept situației dar acest lucru nu va continua la nesfârșit. De aceea, odată ce s-au făcut declarații că agricultorii vor fi susținuți, acest lucru va fi realizat și consider că autoritățile responsabile sunt conștiente că noi avem nevoie de sprijinul lor precum și viceversa pentru a putea depăși împreună această situație atât de dificilă.. “

Sunt declarații ce aparțin domnului Vasile Mîrzenco, directorul executiv al FNFM și au fost făcute aseară la emisiunea Actualitatea la Raport de la Agro TV. Vă invităm să urmăriți întreaga emisiune, o emisiune în care s-a tras un semnal de alarmă, de SOS pentru agricultura noastră, alături de:
✅ALEXANDRU BRÂNZĂ – agricultor, membru al Asociației Forța Fermierilor
✅VEACESLAV IONIȚĂ – expert în politici economice
✅VASILE MÎRZENCO – director executiv, Federatia Nationala a Fermierilor.
Vizionare plăcută!
SOS! PENTRU AGRICULTURĂ!
Пролистать наверх