SOLIDARI CU SUFERINȚA POPORULUI UCRAINEAN

Prieteni,
În această perioadă atât de dificilă pentru noi toți, este important să dăm dovadă de mobilizare dar mai cu seamă de solidaritate. Ucraina este prietenul nostru, acolo trăiesc prietenii, rudele noastre care acum au nevoie de ajutorul nostru mai mult ca niciodată.
Tragedia lor este de fapt și tragedia noastră și esențial este să manifestăm grijă, ajutor și compasiune.

Este minunat să vedem că poporul nostru este atât de receptiv, solidar și primitor cu oamenii din Ucraina și vă încurajăm, să rămânem și în continuare tot așa! Să fim, să rămânem uniți în această perioadă de mare cumpănă și de teribilă încercare și să oferim ajutorul nostru, oricât de mic ar fi. De la un adăpost, până la produse alimentare, haine, jucării, plapume, produse de igienă.. Orice gest din partea noastră înseamnă enorm pentru acești oameni care suferă.
În acest sens, menționăm, vă reamintim că puteți aduce produse de primă necesitate la:
-Curtea clădirii unde se află sediul Asociației „Ajută un om” de pe strada Milano 12 din Chișinău azi și mâine, 25 și 26 februarie, până la orele 20.00
-Pe teritoriul municipiului Chișinău a fost de asemenea deschis un punct de colectare a ajutoarelor pentru refugiați. Acesta va activa la Moldexpo începând cu ora 09:00 și până la 16:00. După aceasta vor fi repartizate de voluntari în locațiile unde acești oameni sunt cazați.
De asemenea, vă îndemnăm să oferiți un adăpost, în măsura posibilităților, garantând astfel pentru o mamă, un tată, un copil sau o familie din Ucraina o siguranță și un acoperiș pe timp de război..
Să fim Oameni. Să demonstrăm că ne pasă și bineînțeles, să fie PACE pe pământ! 🤍🤍🤍
🇺🇦 Мир українському народові, мир усім!
SOLIDARI CU SUFERINȚA POPORULUI UCRAINEAN
Пролистать наверх