VARA ÎN CONTINUARE SE LASĂ AȘTEPTATĂ

Una caldă, alta rece – cam așa au fost zilele de până acum. Una cu soare, alta cu ploi și cu un cer traversat de curcubeu surprins din diverse unghiuri în timp ce urmăream cum norii vin și pleacă. Se pare că în săptămâna 14-20 iunie vom fi jucați în continuare la alba-neagră, pentru că temperaturile estivale vin din nou la pachet cu ploi. Cel puțin, asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, prognoze care ar trebui acceptate cu o marjă de eroare, pentru că timpul devine tot mai incert.

La Centru, săptămâna începe cu +18 +13 grade Celsius și ploi. În următoarele zile, temperaturile vor ajunge de la 22 la 26 grade ziua, noaptea maximele fiind de până la +14 grade. Vineri s-ar putea să asistăm la averse cu descărcări electrice, sâmbătă ne va coperi un cer noros, iar duminică – aversele cu tunete și fulgere se vor repeta la bis.
La Nord, cer noros și ploi toată săptămâna, cu temperaturi cuprinse între 19 și 25 grade Celsius ziua și +8 +16 noaptea.

Raioanele din Sudul țării vor cădea și ele sub incidența ploilor de la început de vară. Și aici, cer noros, ploi și averse cu descărcări electrice în toate cele șapte zile. Temperatura maximă se va înregistra la sfârșit de săptămână, când sunt anunțate +27 grade Celsius. Începând de azi, când sunt prognozate +20 grade, termeperaturile vor fi în creștere. Cel mai indicat sfat ar fi să luați cu voi, indiferent unde mergeți, umbrela. Iar vara vine ea, că doar n-o fugi la nesfârșit de noi!

Sursa: agromedia.md

VARA ÎN CONTINUARE SE LASĂ AȘTEPTATĂ
Пролистать наверх