EXPOZIȚIILE MOLDAGROTECH ȘI FARMER ÎȘI DESCHID UȘILE ȘI ÎN ACEASTĂ TOAMNĂ!

Expozițiile internaționale specializate MOLDAGROTECH (autumn, ajunsă la ediţia a 39-a) și FARMER (ediția-24-a), precum și târgul Toamna de Aur își demonstrează, în orice condiții, capacitatea de a fi viabile și benefice pentru dezvoltarea afacerilor, dar și a ramurii în întregime. Federația Națională a Fermierilor, este și în acest an partener al acestui minunat eveniment care știe să adune an de an la un loc atât producătorii agricoli cât și consumatorii, dornici de a veni, de a cunoaște, de a cumpăra produse sănătoase pentru întreaga familie!.

Pentru anul acesta a fost aleasă și o locație inedită și în condiții de maximă siguranță, cele două expoziții își deschid ușile în perioada 13-16 octombrie 2021, între orele 10:00 și 18:00. Toți agricultorii și cei interesați sunt așteptați în spațiile exterioare ale Megapolis Mall Everest.
„Misiunea evenimentului expozițional agrar din acest an este de a contribui la dezvoltarea ramurii, în special în situația actuală atipică și nefavorabilă, la facilitarea relației producător-consumator, la identificarea unor noi piețe de desfacere și soluții în condițiile de activitate, care mereu se modifică.
Expozițiile care urmează a fi organizate în timpul apropiat (13-16 octombrie 2021), trezesc un interes sporit din partea celor mai mari companii de pe piața de tehnică agricolă, semințe, fertilizanți și tot ce ținende agricultură. Dat fiind restricțiile pandemice privind numărul participanților la evenimente, dar și capacitatea mai mică, în comparație cu cea a „Moldexpo”, a spațiilor de expunere, a fost posibilă acceptarea spre participare a circa 50 de companii din Republica Moldova, dar și din țările vecine – Belarus, Romania și Ucraina. Printre acestea se regăsesc proiecte internaționale pentru dezvoltarea agriculturii din Moldova, producători și distribuitori de mașini agricole, inventar și echipament pentru complexul agroindustrial, bănci și fonduri financiare, institute de cercetare, precum și producători agricoli și fermieri din republică. Participanții vor propune echipamente, tehnologii și materiale moderne, soluții de asistență fermierilor, inclusiv în problemele ce ţin de semănatul culturilor de toamnă, obținerea unor recolte cât mai mari, pregătirea pentru sezonul agricol din anul viitor.
În cadrul Expoziției-târg FARMER vor fi prezentate tehnologii, materiale și instrumente pentru o activitate eficientă a gospodăriilor de fermieri, precum și produse din gospodăriile fermierilor.
Și, firește, un loc aparte revine târgului tradițional Toamnă de Aur. Vizitatorii vor putea achiziționa direct de la producătorii locali legume, fructe, inclusiv de pădure, miere și produse apicole etc. Un segment aparte revine materialului săditor (puieți, flori, semințe).
Dat fiind agravarea situației pandemice, s-a renunțat la tradiționalele concursuri, seminare, activități conexe. Dar zilnic în standuri vor avea loc prezentări. În contextul acestei situații, atenționăm că, evenimentul expozițional se va desfășura cu respectarea strictă a măsurilor antipandemice: toate firmele participante vor fi reprezentate în expoziție doar de persoane vaccinate sau cu test negativ la Covid; la fel, în standuri vor fi dezinfectanți. Se va urmări respectarea distanței dintre vizitatori. Cu aceeași rugăminte – de a dispune asupra-i de certificat de vaccinare sau test negativ, precum și de a purta măști de protecție – apelăm către vizitatori.
Apropo! Inaugurarea oficială va avea loc la 13 octombrie, cu începere de la ora 11:00, pe spațiile exterioare ale Megapolis Mall Everest.
Ne vedem cu bine la Megapolis Mall între 13-16 octombrie! ❗️
EXPOZIȚIILE MOLDAGROTECH ȘI FARMER ÎȘI DESCHID UȘILE ȘI ÎN ACEASTĂ TOAMNĂ!
Пролистать наверх