MICROPLANTELE – O NOUĂ CATEGORIE DE LEGUME

Microgreens – numele sub care sunt cunoscute microplantele pe plan internațional – sunt folosite atât pentru plating și decorațiuni gastronomice, cât și pentru aroma și aportul lor nutritiv deosebit.Microplantele sunt o nouă categorie de legume sub forma unor plante tinere, comestibile, deja intrate în categoria de SUPERFOOD, datorită conținutului ridicat de substanțe benefice (minerale, vitamine, samd).Pe lângă concentrația mai mare de nutrienți, gustul și aroma sunt mult mai intense decât la plantele mature, ceea ce le face ideale pentru gastronomie.

Ofera-i și tu organismului tau cei mai buni nutrienti posibili cu microplantele “Eden microgreens”! 🥗🌱🌱🌱
Soții Hăruță din Chisinau ne-au relatat despre afacerea lor cu microplante, beneficiile consumului acestora, modul in care pot fi consumate. Ca si toti cei prezenti si la aceasta editie a targului, depun si ei multa munca si pasiune in ceea ce fac in dorinta de a aduce pe mesele cumparatorilor un produs local sanatos! 🤗 Va multumim!
Eden microgreens are pagina de facebook, instagram si de asemenea pentru comenzi pot fi contactati direct la numarul de telefon:078509434.

MICROPLANTELE – O NOUĂ CATEGORIE DE LEGUME
Пролистать наверх