AGRICULTURĂ PERFORMANTĂ DE LA ÎNĂLȚIME – CE POSIBILITĂȚI OFERĂ DRONELE DJI Agras T-30 PENTRU FERMIERI!

Compania “ElitAgrotehnologie” vă prezintă cea mai performantă drona Agricolă DJI Agras T-30. Volumul rezervorului e de 30 litri. Noua construcție a pompei cu piston produce un debit maxim de 8 litri pe minut, iar cele 8 seturi de valve solenoide permit controlul unei frecvențe variabile și cele 16 duze asigură o lățime de stropire fără precedent de 9 m. Datorită noului indicator inteligent ce estimează timpul de epuizare a soluției, s-a imbunătățit eficiența operațională. Capacitatea de lucru per oră a unei drone e de 16 ha.
Agras T30 se transformă în configurație pentru livadă, unghiul brațelor este optimizat pentru pomii fructiferi. Grație direcției controlate de pulverizare, soluția aplicată se extinde în jos de-a lungul ramurilor și asigură o distribuție uniformă.

Cu ajutorul dronei DJI Phantom 4 RTK, operatorii pot gestiona harta 3D digitală și planifica traseele exacte de zbor. Luați-vă rămas bun de la tratamentele ineficiente pentru livezi.
Agras T-30 are un grad de rezistență IP 67 la praf și lichide. Construcția  impermiabilă permite dronei să accepte orice provocare. Noul corp pliabil îi reduce dimensiunea cu 80%. Pentru sporirea securității pilotării au fost create noi lacăte de siguranță.

Ce dotări mai are această dronă?

Camerele FPV amplasate pe față și spate îmbunătățesc vizibilitatea și calitatea zborului. Sistemul radar sferic asigură operarea mai eficientă  într-un mediu dificil. Scanarea 3D în timp real al reliefului permite o adaptare exactă la mediul inconjurator și evitarea obstacolelor omnidirecționale prin ocoliri automate.
Bateria T30 garantează 1000 cicluri de încărcare, iar două baterii și un încărcător sunt suficiente pentru activitatea non-stop.

Alte noutăți?

DJI Agras T30 este dotată cu un sistem de împrăștiere a îngrăsmintelor solide. Rezervorul de 40 litri îmbunătățește semnificativ eficiența administrării și permite urmărirea în timp real a dozării.
Cu ajutorul Phantom 4 Mutispectral, puteți monitoriza faza de vegetație a culturii și genera hărți de aplicare. T30 suportă hărțile cu rată variabilă de aplicare, contribuind astfel la reducerea consumului de fertilizanți și sporirea eficienței acestora. Sistemul de împrăștiere este, de asemenea, lavabil și rezistent la coroziune.

Aceasta nu e tot

DJI Agras T-10 este o dronă agricolă ușoară și compactă. Are un rezervor ușor detașabil și o baterie de 1000 cicluri de încărcare ultrarapidă. Identic ca Agras T-30, T-10 este echipat cu camere FPV pe față, spate și cu un sistem radar sferic. T10 este device-ul ideal pentru cei ce gestionează suprafețe mici. Agras T30 și T10 sunt soluțiile perfecte, indiferent de provocări.

E timpul să aveți grijă de culturile agricole cum nu ați mai făcut-o niciodată!

AGRICULTURĂ PERFORMANTĂ DE LA ÎNĂLȚIME – CE POSIBILITĂȚI OFERĂ DRONELE DJI Agras T-30 PENTRU FERMIERI!
Пролистать наверх